Pravila i uslovi

USLOVI KORIŠĆENJA HOT LINE SERVISA

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima!

Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata.

Usluge koje pruža nevaljale.com mogu se pružiti isključivo putem premium negeografskih brojeva.

Cene usluga jasno su navedene i istaknute pored svakog telefonskog broja .

Pozivanjem telefonskog broja , korisnik Usluge  je nakon uspostavljanja veze  obavešten o ceni usluge a tarifiranje počinje tek posle navedenog snimljenog obaveštenja.

Cena svakog minuta pozivom na broj 0906/400-096:

– iz mts mreže 120 din/min sa pdv-om

– iz vip mreže 120 din/min sa pdv-om

Pozivom na navedeni broj telefona krajnji korisnik prihvata ove uslove korišćenja te svesno koristi ove usluge.

Usluga će biti automatski prekinuta kada njegovo trajanje dostigne 15 minuta.Nakon prekida Korisnik može, ukoliko želi, da ponovi poziv.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu:

 • fotografije na profilima,
 • opisi na profilima,
 • ostali lični podaci,

kao i podaci dobijeni prilikom razgovora sa animatorima ne moraju biti tačni, već se koriste isključivo u cilju animacije korisnika.

Sa korisnicima hotlajna razgovaraju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru hotlajna.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:

 • Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
 • Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
 • Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem linije,
 • Javno publikovanje snimljenih razgovora,
 • Svaki pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.

 

Korisnici nisu obavezni odgovarati na SMS poruke koje povremeno dobijaju od animatora.

Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo razgovori po minuti.

Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

Pozivom na broj telefona 0906/400-096 krajnji korisnik prihvata ove uslove korišćenja te svesno koristi ove usluge.

Pružalac usluge zadržava pravo promene ovih Pravila i uslova korišćenja, u bilo kom trenutku i bez prethodne najave. Saznanje o promeni uslova korišćenja možete steći isključivo i jedino  posetom stranice Pravila i uslovi korišćenja.

Pružalac usluge je OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 2073710 Kontakt email: support@kuckanje.com

Devojke za SVE

 • 45
  Politika zaštite podataka o ličnosti OBAVEŠTENJE O OBRADI PODATAKA O LIČNOSTI   Dobro došli na stranicu privatnosti kompanije ONECLICK doo Beograd. i hvala što nas pratite i posećujete. Kompanija ONECLICK SOLUTIONS doo (u daljem tekstu „ONECLICK“) Vas u ovom tekstu obaveštava kako obrađujemo Vaše podatke o ličnosti, svrhe u koje…
  Tags: da, podatke, ili, sa, je, se, koje, za
 • 35
  7 stvari koje trebate znati ako volite debele matorkePrilazimo ovoj temi sa punim poštovanjem jer debele matorke su žene koje to poštovanje itekako zaslužuju! Termin BBW (Velike lepe žene) se nekada koristio isključivo u fetiš / porno industriji. Ali nije stvar samo njihove veličine i lepote, to je i stvar samopouzdanja. U našem članku ne želimo da doprinesemo…
  Tags: da, su, je, se, sa, za
 • 33
  Kako da budete Alfa Mužjak: devojke za vezu vas Čekaju!Muškarci žele da budu kao on, a devojke za vezu žele da budu sa njim. Čini se da je alfa muškarac svačija želja. Kada su u prisustvu takvog viteza, i muškarci i žene se osećaju opčinjeni i očarani njegovom moćnom energijom. Njegova harizmatična ličnost privlači ljude k sebi. Primetićete pravog…
  Tags: da, je, ne, se, za
 • 30
  5 Načina za upoznavanje udate dameKada tražite udate dame za upoznavanje, morate imati u vidu da one uglavnom ne posećuju uobičajena mesta poput kafića, restorana. Zapravo, one kada ih posećuju – nisu same već sa partnerom. Ali vas to ne zanima, vi tražite udate za upoznavanje a ne za druženje sa njihovim muževima. Zato se…
  Tags: da, za, je, sa, biti, ne, se

4 thoughts on “Pravila i uslovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!