Udate Žene

Please complete the required fields.
Većina slobodnih muškaraca mašta i zamišlja Udate Žene u svojim snovima. Da, ima nešto veoma privlačno u tim gracioznim ženama. Neudate žene, iako lepe, ne mogu da pariraju ukupnoj eleganciji kojom udata žena zrači. Zapravo, u mnogim anketama, muškarci su otvoreno izjavili da ih privlači poneka udata komšinica ili udata koleginica sa posla.

Udate Žene su čist Greh. Udate Žene milf

Muškarce snažno privlače ove divne zabranjene dame iz mnogo razloga. Iako se muškarci retko usuđuju da priđu udatim ženama da bi započeli vezu, oni sanjaju o takvim stvarima. Oni to kriju jer znaju da neće naći odobravanje u svojoj okolini. Iako je greh probati zabranjeno voće, zašto muškarci smatraju da su zabranjene žene neodoljive? Hajde da probamo da odgovorimo na to pitanje.

Zrače Samopouzdanjem.

U poređenju sa slobodnim ženama koje nisu u ozbiljnim vezama, udate dame imaju mnogo više samopouzdanja. Čak ako sve drugo stavimo po strani, samo to samopouzdanje čini ih privlačnim i neodoljivima. One su hrabre, jake, one su ponosne na sebe i čak i kad pogreše one ne gube veru u svoje odluke. Takođe, one vrlo dobro znaju šta muškarci žele. One su iskusne, imaju tendenciju da znaju mnogo o psihologiji muškaraca i njihovim emocionalnim potrebama. Dakle, one mogu brzo proceniti muškarca i razviti odnos.

Udate Žene zadovoljne su sa sobom, lagodne u svojoj koži.

Kako žena prolazi kroz nekoliko faza, postepeno počinje da se oseća prijatno u sopstvenoj koži. Njene inhibicije opadaju, ona je sve smirenija, sigurnija, ne sumnja u svoje stavove. Njen kompleks inferiornosti će nestati, ako je uopšte i postojao. Kako je zrelija, ona počinje da ostvaruje sopstveni potencijal u mnogim oblastima života. To samo po sebi čini da ona izgleda lepše, da prosto sija. Maltene da ne pokazuju nikakve znake nesigurnosti. Za razliku od mladih devojaka koje imaju nezrele napade besa, udate žene su drugačije. One deluju kao fokusirane osobe i pokazuju osećaj sigurnosti koji unosi gracioznost u njihovu ličnost.

One su nedostižne, zabranjene. Udate Žene stopala

Činjenica da su nedostižne i zakonski tuđe – čini ih opasno seksi. Nije tajna da muškarci razvijaju više interesovanja za „nemoguće“ ciljeve u poređenju sa onim što je lako dostupno. Oni moraju da se bore za nju, da žive u tajni… i to ih privlači opasno! A kada u to ubacimo i fizički izgled dobijamo dobitnu kombinaciju. Činjenica je da većina udatih žena nije mršava. Vitke žene su sjajne i privlačne, ali jako mršave žene lišene oblina teško mogu uzbuditi muškarca. Samo manekenska industrija veruje u takve iluzije. One su verovatno i rađale, one su se možda malo opustile, i time su zaradile vrhunsku divnu seksipilnu figuru.

Majčinska nega + Vatra u krevetu = Udate Žene.

Udata žena je igrala obe uloge. Ona zna kako da namami muškarca svojim čarima, a istovremeno zna i kako da brine o muškarcu (i deci). Ova kombinacija je savršenstvo. Nije samo umeće da koristite svoj šarm i lepotu da nekoga zavedete. Nije samo poenta da budete vatrene u krevetu, kreativne, da volite eksperimentisati. Poenta je i da znate da se brinete o svom partneru i svojim potomcima. Udate žene su kompletne i zato su tako privlačne svima!

Devojke za SVE

  • 36
    Matorke srbijaStarije žene, Matorke srbija, neko će reći previše su zahtevne, drugi će reći i više su nego skromne. Činjenica je da imaju različite želje i zahteve kada su u pitanju njihovi partneri. Godine ne određuju raspon emocija i očekivanja koje neko može imati u vezi. Međutim, postoje neke uobičajene stvari…
    Tags: i, da, u, je, žene, online, upoznavanje, zrele, brak, vatrene

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!